Magasinet Orientering

Læs alle de gode historier

Forbundets magasin Orientering kan læses både online i magasin format, som artikler her på siden og på papir. Køb abonnement og få magasinet i postkassen. 

Foto: Jeppe Ruud

Magasinet kan læses online

Læs seneste nummer af Orientering

Læs med på papir som abonnent, eller læs magasinet Orientering gratis, som online magasin. Du kan også læse mange af de seneste artikler fra magasinet direkte her på siden. Se de seneste artikler længere nede, hvor du også finder alle de gamle numre af magasinet. 

Magasinet Orientering er medlemmernes magasin, og uden de gode historier ude fra klubberne, ville der ikke være noget at skrive om, vi vil derfor meget gerne høre fra jer, hvis I har en idé til en artikel, et spændende projekt eller en god oplevelse, I gerne vil dele med alle os andre. 

Skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så kan det være at det er din historie, der er på forsiden af magasinet næste gang. 


Tidligere numre af orientering

2022

Orientering #1 2022

Marts

Orientering #2 2022

Juni

Orientering #3 2022

September

Orientering #4 2022

December

Redaktionen

Iben Valery

Redaktør

Mail

Camilla Bevensee

Redaktør

Mail

Orientering henvender sig alle medlemmer af DOF. Det er vores ambition at give en god læseoplevelse til alle, uanset om man er gammel eller ung, elite- eller motionsløber.

Redaktionsgruppen bag Orientering består af frivillige skribenter, der selv er aktive orienteringsløbere. Hvis du er medlem af DOF og har lyst til at være en del af arbejdet med magasinet, er du meget velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt os også, hvis du bare har en idé til en historie, du mener vi bør tage op, eller du har taget et rigtigt godt billede vi kan bringe.

Alle tidligere numre af magasinet kan findes som digitale magasiner i vores arkiv ovenfor, ligesom at du på her via magasinets side kan læse de fleste af artiklerne online. 

Lær noget nyt på Uddannelsesplatformen

Bliv klogere på sporten

På Uddannelsesplatformen finder du vejledninger og videoer inden for mange forskellige emner, der har med orienteringssporten at gøre. 

Du kan finde kurser, vejledninger, webinarer og selvstudier, og viden om emner som banelægningkorttegningstævneledelsefrivillighed og endda bæredygtige stævner

Uddannelsesplatformen er stadig under opbygning, og vi håber at vi kan få hjælp af gode, vidende folk, til at komme i mål. Har du lyst til at bidrage?

Skriv til ansvarlig, udviklingskonsulent Camilla Bevensee på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se alle tilbudene

For medlemmer

Som medlem af en klub under Dansk Orienterings-Forbund, er der et bredt udvalg af tilbud målrettet til dig. 

Stævnekalenderen er din oversigt over orienteringsløb og MTBO-løb, som du som medlem af en klub under Dansk Orienterings-Forbund kan deltage i. 

De såkaldte åbne løb, er kernen af orienteringssporten, og der hvor du bliver udfordret, mødes med dine venner og ser nye steder, rundt i hele Danmark. Der er også en turnering for klubhold kaldet Divisionsturneringen.

Se alle de spændende tilbud under 'For medlemmer':

Interesseret i orienteringssporten?
Tilmeld dig forbundets nyhedsbrev og bliv inspireret.

Sponsorer

Organisationer og partnere

© Dansk Orienterings-Forbund
Design af W360