Skip to main content

Ledige stillinger i Dansk Orienterings-Forbund

Her kan du se aktuelle ledige stillinger og ubesatte poster, der kan søges i Dansk Orienterings-Forbund.

 

Deltidsstilling - Landstræner 

Vores kommende landstræner skal bistå cheftrænerens arbejde med vores elitegruppers specialtræning frem mod de kommende mesterskaber. 

Læs stillingsopslaget her: Deltidsstilling som landstræner

 

Deltidsstilling - Talentlandstræner

Vores kommende talentlandstræner skal organisere og koordinere vores talentarbejde for vores allerbedste og mest engagerede unge atleter i alderen 15-20 år.

Læs stillingsopslaget her: Deltidsstilling som talentlandstræner

 

Deltidsstilling - Landstræner MTBO

Vi søger en træner, der har en solid forståelse for det tekniske element i MTBO, og som kan hjælpe atleterne med tekniske analyser, f.eks. af forskellige terræntyper, samt stå for MTBO-tekniske træninger af høj kvalitet under landsholdets træningssamlinger. Forhåndskendskab til MTBO-sporten er derfor nødvendigt.

Læs mere her: Dansk Orienterings-Forbund søger ny landstræner for MTBO

 

Deltidsstilling - Kortsupervisor 

Vi søger en kortsupervisor som kan sikre fortsat kvalitet i vores orienteringskort landet over, i samarbejde med forbundets klubber, Kortudvalget, øvrige udvalg og forbundets sekretariat og Hovedbestyrelsen.

Læs mere her: Dansk Orienterings-Forbund søger ny kort supervisor

 

Udvalgspost - Stævne- og Reglementsudvalget søger nye medlemmer (frivillig)

Har du lyst til at få direkte indflydelse på regler og bestemmelser for afviklingen af orienteringsstævner, så har du nu muligheden. Stævne- og Reglementsudvalget søger nemlig nye medlemmer.

Læs mere her: Stævne- og Reglementsudvalget søger nye medlemmer

 

Skribenter til dækning af divisionsturneringen søges (frivillig)

Dansk Orienterings-Forbund's klubkonkurrence, divisionsturneringen, skal dækkes mere intensivt i 2024, med nyheder og opslag på forbundets kanaler. Til det søges frivillige skribenter i alle landets kredse, der kan formulere korte tekster, tage billeder og ikke er bange for at snakke med folk på stævnepladsen. Formålet er at gøre divisionsturneringen mere synlig, både i de enkelte kredse og på landsplan, formidle stemningen og give stævnerne den opmærksomhed, de fortjener, som den gennemgående turnering for orienteringsklubber i Danmark, hvor hele bredden samles og ses til orienteringsløb. 

Læs mere her: Skribenter til dækning af divisionsturneringen søges

 

Alle ansøgninger sendes til direktør Bo Simonsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.