Skip to main content

Udtagelse til U18-gruppen 2024

Unge mellem 15 og 18 år (i 2024) kan inden 1. oktober komme i betragtning til U18 gruppen, ved at sende en interessetilkendegivelse.

Fra muligt talent til spirende eliteløber

U18-gruppen under Dansk Orientering

Målet for landsholdsarbejdet i U18-gruppen er, at flest mulige talenter udvikler en lyst til at blive eliteatleter, og at de får en forståelse for, hvad det vil sige at være eliteatlet, og hvilke krav der stilles, når de når dertil i deres udvikling.

15-16-årige atleter skal have målsætning om deltagelse i EYOC og evt. Baltic Cup, mens de 17-18-årige skal have målsætning om deltagelse i JWOC, JEC og evt. Baltic Cup.

For begge aldersgrupper skal der arbejdes med de erfaringer, som løberne gør sig ved deltagelse i internationale mesterskaber.  

Interessetilkendegivelse til U18-gruppen, er en forudsætning for at komme i betragtning til gruppen i 2024 og udfyldes via denne formular.

Læs mere om aktiviteter, udtagelseskriterier og økonomi i relation til U18-gruppen, under 'Landsholdsinformation':

Atleter U18-gruppen 2024

Efter fristen for interessetilkendegivelser til U18-gruppen 2024 udløber 1. oktober, vil der blive sat navne på de atleter, der er en del af gruppen næste år.

Mere info kommer

Her kommer navnene på U18-gruppen 2024.


Vi arbejder med trivsel og gode værdier

Ansvarlig idræt

Dansk Orientering tager ansvar for vores atleters trivsel og rettigheder, og gode værdier i forhold til kost, krop, sundhed og præstation.

Til eliteløbere, -ryttere og klubber

Landsholdsinformation

Find planer, udtagelsekriterier og anden relevant information, hvis du er eliteløber, -rytter eller klub med tilknytning til landsholdet.