Skip to main content

Find det helt rigtige billede!

Dansk Orienterings-Forbund har mere end 600 aktuelle pressebilleder liggende i et samlet arkiv på webtjenesten Flickr, der står frit til rådighed for redaktionelt brug ved kreditering af fotograf og Dansk Orienterings-Forbund.

Skriv om orientering

Presseinformation

Medier kan henvende sig til DOF's sekretariat på tlf.: 4326 2740 og mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller direkte via kontaktinformation til medarbejdere.

Pressemeddelelser udsendes til en liste af medier og bureauer. Ønsker du som journalist eller repræsentant for et medier, at modtage pressemeddelelser fra Dansk Orienterings-Forbund, bedes du henvende dig på mail til kommunikationsansvarlig Camilla BevenseeDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Pressebilleder i DOF's billedarkiv på Flickr, står frit til rådighed for redaktionelt brug ved kreditering af fotograf og Dansk Orienterings-Forbund.

Få alle de gode historier

Læs magasinet Orientering

I Dansk Orienterings-Forbunds medlemsmagasin, får du journalistik af højeste kvalitet, der fortæller alle de gode historier og tager dig med bag kulisserne på landsholdet, i klubberne og til stævner. 

Gå ikke glip af analyser og vejvalg, og lær nogle af de mest spændende personer i Dansk Orientering at kende igennem portrætter og interviews. Bliv inspireret til nye oplevelser og klubudvikling, alt sammen med orienteringssporten som omdrejningspunkt. Har du idéer til magasinet, hører vi gerne fra dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Køb abonnement

Få magasinet direkte i postkassen

Magasinet Orientering udkommer fire gange om året og med et årsabonnement til kun 180kr. om året, kan du få det direkte i postkassen. Med et abonnement støtter du at magasinet udkommer i fysisk format. Alle inbetalinger går til at dække distributions- og leveringsomkostninger.

Styr på grafik og skabeloner?

Få logoer og fonte

Udvalg, klubber og samarbejdspartnere, der har behov for at repræsentere Dansk Orienterings-Forbund grafisk, kan bruge de følgende ressourcer med vejledning fra designguiden, lavet af designer Tenna Nørgaard, der står bag forbundets logo anno 2023. 

Vi har samlet alle relevante filer i en pakke med logoer, skabeloner, fonte og en designguide, som alle der bruger forbundets logoer og grafiske udtryk, bedes læse og følge. Du kan også se alle filerne i denne mappe: 

Få den vigtigste information fra forbundet

Nyhedsbrevet Forbundsnyt

Bliv opdateret på det vigtigste i Dansk Orientering med nyhedsbrevet Forbundsnyt, der udkommer hver d. 1. i måneden. 

Bliv opdateret på ændringer i rammerne omkring orienteringssporten, fx reglementsændringer, udvalgsarbejde, behov for bidrag til processer og nyt om ansatte og nøglepersoner. Det er også i dette nyhedsbrev, at udgivelsen af magasinet Orientering annonceres hver 3. måned, og at facilitets-området deler nyheder på skov-, kort og stævne- og reglementsområdet.

Udover Forbundsnyt, udsender Dansk Orienterings-Forbund tre nyhedsbreve; 'Løb og stævner', 'Uddannelse' og 'Landshold'. 

Opdatér dine præferencer under 'Ret løber' og 'Nyhedsformidling' i O-service, og få de nyhedsbreve du ønsker direkte i indbakken.

Magasin for forbundets medlemmer

Magasinet Orientering

Orientering henvender sig alle medlemmer af DOF. Det er vores ambition at give en god læseoplevelse til alle, uanset om man er gammel eller ung, elite- eller motionsløber.

Redaktionsgruppen bag Orientering består af frivillige skribenter, der selv er aktive orienteringsløbere. Hvis du er medlem af DOF og har lyst til at være en del af arbejdet med magasinet, er du meget velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt os også, hvis du bare har en idé til en historie, du mener vi bør tage op, eller du har taget et rigtigt godt billede vi kan bringe.

Alle tidligere numre af magasinet kan findes som digitale magasiner i vores arkiv, ligesom at du på magasinets side kan læse de fleste af artiklerne online.