Skip to main content

Orienteringsløb.dk


Der er ca. 40 klubber der regelmæssigt får vist deres aktiviteter frem på orienteringsløb.dk, og der er ofte 70-80 løb der er lagt op. Siden viser mange af de o-løbs tilbud der er i Danmark hver dag, og hvor man kan tage hen for at få en god tur i skoven.

Siden henter løbene fra Facebook begivenheder, og der er nogle ting som kræves, for at de kommer fra Facebook til orienteringsløb.dk

Dels er der nogle formalia i opslaget. Det er vigtigt at bruge locations markøren, og opslaget skal markeres som offentligt. Se vejledningen her.

Hvis klubben skifter facebook side er det vigtigt at man meddeler dette, så løbene hentes det rigtige sted.

En anden fejlkilde er løbsserier som fx vinterkarruseller. Laver man en løbsserie skal hvert løb oprettes separat. Systemet kan ikke finde ud af at håndtere mange datoer.

Man kan også få vist naboklubbernes træningsløb på sin egen klubs hjemmeside. Det er relativt enkelt og der findes en guide til det her.

Langt de fleste aktiviteter der laves, er heldigvis åbent for alle. Men skal vi vise, vores arrangementer er åbne, også for nye medlemmer er det vigtigt man skriver dette. Så skriv åbent for alle, interesserede er velkomne eller lignende så disse føler sig velkomne.

1-14 maj er det Findvej dage, benyt lejligheden til at hjælpe jeres arrangementer godt på vej, ved at oprette en facebook begivenhed, og få den delt på orienteringsløb.dk

Er man interesseret i at finde et løb, kan man starte med at klikke på det interaktive kort nedenfor, og se hvad der er af aktuelle begivenheder i ens nærområde.

Er der spørgsmål til orienteringsløb.dk kan de stilles til Carsten Lausten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Orienteringsløb.dk