Skip to main content

Børn og unge

Arbejdet med børn- og unge i Sydkredsen koordineres af kredsudvalgets kontaktperson for området.

Kontaktperson er Anders Dalgaard, Kolding OK

Han kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 2333 8837

Børne- og unge siderne i Sydkredsen redigeres af Ole Balslev der kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 2390 0919

Talent Center Syd Vejle

Unge som ønsker at gøre en særlig indsats i forhold til orienteringsløb kan optages i Talent Center Syd Vejle, når de er fyldt 15 år.

TC Syd Vejle er en del af DOF's elitesatsning, og arbejdet i talentcentrene koordineres overordnet af DOF's eliteområde. Arbejdet i Sydkredsens talentcenter ledes overordnet af en styregruppe med repræsentanter fra de deltagende klubber. I det daglige ledes arbejdet af talentcenterets træner.

I 2013 indgik DOF et samarbejde med Elite Vejle, og TC Syd skiftede navn til det nuværende navn: TC Syd Vejle

Træner: Anette Lund

Formålet er, at

  • skabe et inspirerende og motiverende træningsmiljø for de bedste ungdomsløbere (15-23 år) i de deltagende klubber
  • give et træningstilbud på et højt o-teknisk niveau
  • give en kvalificeret vejledning og rådgivning om fysisk træning, kost, skadesforebyggelse, skadesbehandling, doping m.m.
  • udvikle og træne den mentale side i forbindelse med orienteringsløb
  • motivere ungdomsløberne til fortsat elitesatsning og i den forbindelse give vejledning og råd i forhold til det at strukturere en dagligdag med skolegang, studier, arbejde og målrettet træning.

Klubberne skal bakke aktivt op om deres medlem i TC, blandt andet ved at stille med et medlem i styregruppen.