Jeg vil - ligesom Søren Maarup - ønske alle et godt nytår, men denne gang på den rigtige side af årsskiftet (set fra Danmark).

Jeg vil - ligesom Søren Maarup - ønske alle et godt nytår, men denne gang på den rigtige side af årsskiftet (set fra Danmark).
På trods af eftervirkninger af orkanen håber jeg, at der bliver nogle gode løb i det kommende år.

Foerste kvalifikationsloeb er nu overstaaet.

Foerste kvalifikationsloeb er nu overstaaet.

Det danske farver var fremme igen, som til proeveloebet soendag.

I dag blev Rita Jacobsen nr.3 i D65.

Helge Lang-Pedersen blev 5 i H35, Deres undertegnede nr.4 i heat 2 i H40, Keld Johnsen nr.5 i sit heat i H50, hvor Klaus Olsen blev nr.10 i sit heat, Leif E. Larsen blev nr.11 i sit heat i H45 efter en lille udflugt udenfor det ellers store kort.

Ellis Sommer var ogsaa paa udflugt - saa hun fulgte ikke sin sejr fra soendagens proeveloeb op, men maatte noejes med en beskeden 11. plads i D55.

Palle Bay, der i soendags viste storform i H65, var ikke kommet op paa resultattavlen, da vi koerte fra staevnepladsen.

I morgen er der igen kvalifikationsloeb - det vil sige "kvalifikation" for nogle og blot "gennemfoering" for andre. I bl.a. H35 og H40 gaar alle i finalen, det kraever blot, at man gennemfoerer (ingen fejlklip/sygdom o.a. undskyldninger.....).

Hej derhjemme

Hej derhjemme

P.g.af regnskovsudflugt, sygdom, el-nedbrud m.m. kom jeg ikke paa nettet i gaar efter andendagens kvalifikationsloeb. Det skyldtes ikke manglende danske resultater.

Rita Jacobsen og Ellis Sommer vandt begge deres kvalifikationsloeb, og Rita vandt ogsaa sammenlagt, saa hun skal starte sidst ud i D65 i morgen fredag.

Ellis blev efter sit raedselsloeb tirsdag nr. 5 i sit heat. Vibeke Boegevig (som jeg vist ikke naevnte tirsdag) blev nr.8 paa andendagen - hvilket betyder en samlet 4-plads i D50.

Paa herresiden er Helge nr.7 efter en 7-plads onsdag, Deres undertegnede er nr.6 i heat 2 efter en 7-plads onsdag, Leif E. Larsen nr.11 i sit heat efter en 8-plads (denne gang var han dog ikke (helt) udenfor kortet), Keld Johnsen er nr.5 i sit heat efter en 8-plads.

Klaus Olsen faldt i samme klasse (H50) noget tilbage, og Arne Groendahl og Palle Bay i h.h.v. H55 og H65 var ogsaa noget efter vanlig standard.

Men - alt dette betyder intet ! Fredagens finaleloeb er det eneste, der taeller. Saa hvis ellers nerverne holder for de unge danske damer og Leif holder sig indenfor kortet, saa skulle vi gerne goere en god figur i morgen fredag.

Jeg haaber, at jeg faar resultaterne paa nettet i morgen eftermiddag (NZ-time), saaledes at I derhjemme kan laese resultaterne fredag morgen dansk tid. Ellers maa I gerne ringe - ogsaa om natten - husk at vi er 12 timer foran !

På vej til Sletterhage Fyr passerer alle Fuglsøcentret.

På vej til Sletterhage Fyr passerer alle Fuglsøcentret.
Evt. eftertilmeldinger (indtil ca 1045 formedels en flad 50er) og alle der har betalt via klubtilmeldingen får kontrolkortene udleveret her inden man fortsætter i sin bil til Sletterhage Fyr. (Ca 10 min).
Banerne skulle efter forlydende fra Max Hansen der er banelægger være YDERST naturskønne mm. så endnu engang vel mødt.
O-Hilsen Ronnie

NEJ NEJ NEJ OG NEJ

NEJ NEJ NEJ OG NEJ
Pikkebakkerne ligger IKKE i SKAGEN men i FREDERIKSHAVN. Det er den skrænt og skovene bagved vi ser når vi kører til og fra færgen.
Det er blot Skagen der arrangerer løbet.
- Så får I også prøvet den nye motorvej der går hele vejen til Frederikshavn nu (tror jeg nok)
O-hilsen Ronnie

RSS Nyheder

feed-image RSS

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD