Skip to main content

Dorte Dahl - Hillerød

| Administrator | Nyheder 2000


Følgende er "sakset" fra Hillerød Posten 12.01.00

"Hillerødprisen 1999 til Dorthe Dahl

Det var et flertal blandt medlemmerne i Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger, der vedtog, at hædren som bedste idrætsudøver i Hillerød i
1999 skulle tilfalde netop Dorthe Dahl.

Begrundelsen var, at Dorthe Dahl i året efter hun nedkom med sin datter leverede sin hidtil bedste sæson. En sæson, der udover en række DM-titler også bød på en samlet 3. plads ved Park World Tour konkurrencen, der strækker sig over otte løb i hele verden.

Det var en meget glad, men også lidt overrasket Dorthe Dahl, der på vej i seng sent tirsdag aften modtog nyheden fra Hillerød Posten.

-Jeg er vikelig stolt af at komme med i det fine selskab. Samtidig er jeg også meget positivt overrasket over, at være blevet indstillet efter jeg har forladt min gamle klub.

I FIF-Orientering er man imidlertid fulde af forståelse for, at Dorthe Dahl valgte at skifte til Farum midt i sæsonen. Således sagde Egil Andersen fra klubben i sin anbefaling til HSI.
-Orienteringsløb er en fattig sport, og det er indlysende, at Dorthe er nødt til at tage derhen, hvor pengene er. Hun har vundet et DM i vores klubtrøje,hun stiller op som ægte Hillerødpige i internationale konkurrencer, og så er hun i øvrigt stadig medlem af FIF-Orientering."