Netop nu er Signe Søes løbet ned ad startrampen og ud på den 11.0 km lange bane, som venter damerne i dagens VM-fianle på den lange distance.

Netop nu er Signe Søes løbet ned ad startrampen og ud på den 11.0 km lange bane, som venter damerne i dagens VM-fianle på den lange distance.
Første start gik kl. 10.01 og Yvonne Fjordside gik i skoven kl. 10.17.
Første danske herre er Carsten Jørgensen, der har starttid 10.38, derefter følger Allan Mogensen 10.54 og Troels Nielsen 10.58.
Herrerne skal løbe 17.1 km
Alle danskere kvalificerede sig jo til dagens finaler. Det bliver spændende at se om vi igen i dag skal have topplaceringer.
De forventede vindertider er i følge bulletinen 74 minutter for damerne og 98 for herrerne.
Det har regnet sædeles kraftigt i den sidste tid for slet ikke at tale om i nat, så arrangørerne har forberedt løberne på at vindertiderne sikkert vil blive længere. For Carsten Jørgensen kan det være en fordel. Han viste ved VM i Schweiz at være en af de løbere, der havde kræfter i overskud til sidst. Spændende bliver det også at følge Allan Mogensen "på hjemmebane" og Troels Nielsen, der har vist særdeles god form og nu efter at være ude af Mellem finalen kan fyre alt krudtet af i dag.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF