Skip to main content

Claus Bloch klar til Park World Tour

| Administrator | Nyheder 2004

Som den eneste af tre danske deltagere kvalificerede den regerende danske mester i Sprint, Claus Bloch, sig tirsdag til de årets to første PWT løb.

De to første PWT løb i år finder sted i hhv. Ginosa (11/3) og Lecce (13/3) på Italiens "hæl", Puglia regionen.
Inden da var løberne igennem et kvalifikationsløb i Sant'Agata di Puglia, hvor Claus Bloch med en tredjeplads i sit heat var den eneste dansker, der kvalificerede sig til de to PWT løb. Rasmus Søes blev placeret som nummer 11 i sit heat og Thomas Jensen nummer 10 i sit - blot 6 sekunder fra den adgangsgivende 8. plads. Selv om heatene var lige lange - 1400 m - og havde samme stigning - 100 m - var der store forskelle i tiderne; f.eks. ville Claus med sin tid blot være blevet nummer 10 i heat 2.
Ifølge Claus var løbet ikke nemt, idet byen er en sand labyrint med gader på mellem 0,5 og 2 m bredde! Og det betød også, at nogle af de garvede PWT løbere som Yuri Omeltchenko, Håkan Eriksson og Bernt Bjørnsgaard alle smuttede i svinget og ikke er med i det første PWT løb torsdag. De indviklede kvalificeringsregler gør dog, at de fortsat har en chance for at kvalificere sig til lørdagens løb ved B-finalen i morgen.

http://www.pwt.org/