Dansk orienterings aftale med Sixt biludlejning i Sverige fortsætter med uændrede priser i år 2004. (se priser og omtale i O-Posten 4/2003, side 32). Sammen med den lave kurs for den svenske krone betyder det endnu et år med muligheden for kontante bespar

Dansk orienterings aftale med Sixt biludlejning i Sverige fortsætter med uændrede priser i år 2004. (se priser og omtale i O-Posten 4/2003, side 32). Sammen med den lave kurs for den svenske krone betyder det endnu et år med muligheden for kontante besparelser på tur-budgettet, hvis turen går nordpå.

Der blev i år 2003 gjort flittigt brug af aftalen. De endelige tal foreligger endnu ikke, men Sixt i Helsingborg og Malmø, som er de to byer, hvor aftalen gælder, var ikke i tvivl, da aftalen skulle genforhandles. Aftalen har allerede sparet dansk orientering for mange tusinde kroner. Det er indtil nu overvejende de store klubber og ungdomsgrupperne i Østkredsen samt DOFs elitegrupper, der har gjort brug af aftalen. Rabataftalen er dog åben for alle med tilknytning til dansk orientering – også hvis I skal af sted privat.

Aftalen, der blev til på initiativ af Østkredsens Børne- og Ungdomsudvalg, rummer ingen forpligtigelser, men genforhandles for et år ad gangen. Det betyder, at jo flere biler og minibusser vi lejer, jo bedre rabat opnås det følgende år. Hvis I ønsker at gøre brug af aftalen, så husk at henvise til aftalen med "dansk orientering".
Ønskes yderligere information kan man kontakte Sixt's danske kontakt:
Johan Fegar,Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller
Susanne & Stephan
Sixt Biluthyrning
Gustav Adolfsgata 47
252 27 Helsingborg

Tlf: +46 42 136690
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD