Skip to main content

20NUL4 godt i hus

| Administrator | Nyheder 2004

Under EOC2004 var Danmark med succes vært for den Nordisk Ungdomsleder Lejr, forkortet: 20NUL4.

26 udvalgte unge og 7 ledere fra Finland, Norge, Sverige og Danmark, brugte EOC2004 og Danske 5 dages som afsæt for en uge med løb, undervisning, debatter og tæt samvær.
Med udgangspunkt på Midtsjællands Ungdomsskole, et spytklat fra stævnepladsen de første dage og et stenkast fra Stafetten, fik de unge i alderen fra 18-25 år fra de 4 nordiske lande en oplevelse af de bedre.
"Vi havde masser at timer på stævnepladser, hvor vi gjorde os synlige med en lille udstilling, flag og dejlige nordiske tungemål i tæt samvær og stor patriotisme," fortæller Siri fra Norge og fortsætter…
”I skoven var vi i tæt kappestrid på danske 5 dages og klarede os flot og på skolen lært vi om ledelse, idrætsskader, tapning, kost, alkohol, og røg samt unges o-tekniske færdigheder.
Vi fik også tid til at instruktioner i banelægning for begyndere i skoven og gav hinanden instruktioner i o-teknik for børn og unge.”
Ugen sluttende med landskamp - Finland vandt turneringen i "Tidningsball" og Kokken festen, hvor det regnede med guldmedaljer.
20NUL4-lejren er slut, men kontakten fortsætter via, hjemmesiden, e-mails og i de nordiske skove.
Nye kontakter og netværk er skabt - Alle deltagere kom hjem med en CD-rom, med alt om lejren og hjemmesiden lever videre –
Kik ind, måske du kunne lære noget...
Der er 20NUL7 om 3 år – Hvorfor skulle det ikke være dig, der skal med til Sverige eller Norge.
Du skal blot være imellem 18 og 25 år og fungere som børne- eller ungdomsleder i klub, kreds eller forbund….

http://www.schm.dk/20nul4