Skip to main content

Ny hjemmeside er live!

| Camilla Bevensee | Nyheder

Som man har kunnet læse i nyheden fra Repræsentantskabsmødet, får Dansk Orienterings-Forbund en ny hjemmeside. Den nye side er nu så langt, at den er klar til at gå live på domænet do-f.dk, og det gør den allerede i morgen, 16. marts, i løbet af aftenen. 

Læser du dette efter torsdag aften, er det på en ny side, der ser helt anderledes ud end du er vant til på do-f.dk. Heldigvis er meget som det plejer, og kan du ikke lige finde det du leder efter, beder jeg dig have tålmodighed med siden og læse menupunkterne og navigationsmenuen med en åben tilgang, for så giver den faktisk mening. Jeg beder dig også vise overbærenhed over for fejl på siden, da der selv efter flere tests, kan være overset små detaljer, som ikke er helt som de skal være. 

Baggrunden for udviklingen af en ny hjemmeside var først og fremmest en teknisk nødvendighed, hvor den gamle sides bagvedliggende infrastruktur var i forfald og ikke kunne opdateres. Dernæst er der en økonomisk fordel i at opdatere systemet og samle nogle sider på en større server. En vigtig faktor har også været ønsket om at opdatere forbundets visuelle identitet og udtryk, så flere vil finde det vi kan tilbyde attraktivt. 

Forslag til rettelser og kommentarer er selvfølgelig velkomne på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Er du bruger af hjemmesiden som skribent eller webmaster i et udvalg eller lignende, men er ikke blevet kontaktet på mail, bedes du også henvende dig til Camilla Bevensee, så sørger hun for adgang og instruktion.

//
Camilla Bevensee
Kommunikations- og hjemmesideansvarlig