Skip to main content

Testløb til World Cup runde 1 og invitation til landsholdets åbne træninger i ugen op til

| Camilla Bevensee | Nyheder

D. 15-16. april er der testløb til World Cup runde 1, som foregår i forbindelse med en mellemdistance- og langdistancekonkurrence (Solrenningen) ved Sarpsborg i Norge. Da konkurrencerne er WRE og da både Norge og Finland også bruger konkurrencerne som testløb, i tillæg til at flere andre landshold også deltager, med rigtige mange tilmeldinger til følge, har man landsholdene i mellem bestemt at der laves to M21- og W21-klasser.

Det betyder at alle danskere til testløbene kommer til at løbe i en ”ikke-WRE”-klasse sammen med det Finske landshold. Det er aftalt med Finnerne at det fordeles sådan at alle danskere starter i forlængelse af hinanden på startlisten før Finnerne den ene dag og efter den anden dag. Det betyder også at det bliver sportschef Anders Hav Bachhausen, der kommer til at lave startrækkefølgen for danskerne på de to konkurrencer, som kommer til at foregå på samme måde som det gør til DM’er og ranglisteløb, hvor løberne inddeles i startgrupper ud fra deres world ranking placering, og hvor der trækkes lod inden for startgrupperne.

Tilmeldingen til testløbene er nu også åbnet i www.eventor.orientering.no, og sidste tilmelding er 9 april. Alle der ønsker at deltage i testløbene skal tilmelde sig for deres klub (ikke Dansk Orienterings-Forbund) og selv betale startafgift, som angivet i bulletin 2.

Udtagelseskriterier til landsholdsaktiviteter kan læses her.

Landsholdet har landsholdssamling i forbindelse med testløbene, og løber i de 5 dage op til testløbene, 7 relevante træninger, som også er åbne for andre danske talent- og eliteløbere (15 år +) at deltage i. Træningerne er koordineret i samarbejde med det Finske og det Schweiziske landshold og træningsprogrammet kan ses herunder. Deltagerafgift pr. træning er 50 kr, som betaling for kort.

Tilmelding til træninger skal ske til landstræner Tue Lassen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) senest d. 22. marts, med angivelse navn, alder, SIAC nummer og hvilke træninger der ønskes at deltage på.