Skip to main content

Dansk Orienterings-Forbund søger ny kort supervisor

| Camilla Bevensee | Nyheder

Genoplag

Orienteringskortet er orienteringssportens sportsanlæg. Kortene produceres primært af frivillige fra forbundets klubber, men flere og flere kort konstrueres og revideres i dag af professionelle fra ind- og udland. Orienteringskortet udvikler sig hele tiden og det samme gør teknikken vi kan bruge ved korttegning.

I Dansk Orienterings-Forbund er en stor del af arbejdet med at sikre gode orienteringskort styret af forbundets Kortudvalg der organisatorisk ligger under facilitetsudvalget. Vi søger en kortsupervisor som kan sikre fortsat kvalitet i vores orienteringskort landet over, i samarbejde med forbundets klubber, Kortudvalget, øvrige udvalg og forbundets sekretariat og Hovedbestyrelsen.

Om jobbet

Jobbet består i at understøtte den kortpolitik som udstikkes af forbundets hovedbestyrelse og af Kortudvalget under DOF. Jobbet udføres primært fra hjemmekontoret eller fra forbundets kontor i Brøndby, hvor aften og weekendarbejde må forventes. En vigtig del af arbejdet består i at sikre uddannelse af forbundets kortkonsulenter og undervisere, herunder at sikre undervisningsmaterialer der er opdaterede. Som Kortsupervisor deltager du i møder i Kortudvalget; deltager i Kortkonsulenttræf og deltager i mødeaktivitet i andre relevante udvalg under DOF. Ansættelsen sker på deltid uden højeste eller fast ugentlig arbejdstid, og refererer fagligt og administrativt til direktøren.

Vi søger personer, som ideelt set:

  • Har praktisk og teoretisk erfaring med korttegning herunder erfaring med OCAD.
  • Har gode formidlingsevner.
  • Teknisk flair og nysgerrig på ny teknik i både ind og udland.
  • Kan hjælpe og bistå produktionen af gode orienteringskort.
  • Har erfaring med både fysisk og online uddannelse.
  • Har god kontakt til det internationale miljø, for at sikre viden fra IOF og andre nationer kan formidles videre til dansk orientering.
  • Kan motivere, inspirere og understøtte korttegnere til at yde en indsats og sikre forsat udvikling af korttegningen.
  • Viden om professionel korttegning.

Jobbet som kortsupervisor lønnes med 4.200,00 kr./mnd.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning til direktør Bo Simonsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.senest d. 1. november 2023.

Tiltrædelse pr. 1.  januar 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Kontaktperson Dansk Orienterings-Forbund: Bo Simonsen, tlf. 2220 7385