Skip to main content

Vær med til at sætte retningen for orienteringsstævner i Danmark

| Camilla Bevensee | Nyheder

Har du lyst til at få direkte indflydelse på regler og bestemmelser for afviklingen af orienteringsstævner, så har du nu muligheden. Stævne- og Reglementsudvalget søger nemlig nye medlemmer.

Udvalgets formand går på pension, og dermed bliver der en plads ledig i udvalget. Eller flere pladser, hvis du er en blandt flere, der vil være med til direkte at præge udviklingen af orienteringssporten.

DOF’s Stævne- og Reglementsudvalg har ansvaret for vedligeholdelsen af forbundets stævnereglement, placeringen tidsmæssigt og områdemæssigt af DM- og andre A-stævner, udarbejdelsen af terminslister, udpegning af kontrollanter til A-stævner og beslutning om dispensationer ved A-stævner.

Stævne- og Reglementsudvalget mødes sædvanligvis 2-3 gange om året. Organisatorisk ligger udvalget under Facilitetsudvalget.

Er du interesseret i at være med, eller høre mere om udvalgets arbejde? Send en mail til Erik Nielsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) for at høre nærmere, eller send blot en mail og fortæl, at du er klar til at gøre en indsats i Stævne- og Reglementsudvalget.

Tiltrædelse: 1. januar 2024 eller hurtigst muligt derefter.