Skip to main content

NK 4. division: Nordvest OK i medvind

| Administrator | Nyheder 2003

Nordvestjyderne fra Thisted og omegn gav ikke ved dørene i søndagens divisionsmatch i Nordkredsen fjerde division. I tre af de fire indbyrdes opgør vandt Nordvest OK med mere end dobbelt så mange løbspoint som modstanderne og de rådede over næsten lige så

Nordvestjyderne fra Thisted og omegn gav ikke ved dørene i søndagens divisionsmatch i Nordkredsen fjerde division. I tre af de fire indbyrdes opgør vandt Nordvest OK med mere end dobbelt så mange løbspoint som modstanderne og de rådede over næsten lige så mange gennemførende løbere som de tre svageste modstandere tilsammen. Det skal gå meget mærkeligt til, hvis ikke Nordvest OK stryger direkte til tops og op i 3. division.
Vendelboerne, der holder til omkring Hjørring, ydede en smule modstand, men måtte nøjes med tre sejre og seks matchpoint.
Skagen OK dukkede som sidste år ikke op, mens Skive OK er med igen efter et års pause. Med nul point i første runde er Hadsund OK på vej mod divisionens bundplacering, men med kun to løbspoint færre en OK Djurs i deres indbyrdes opgør er der dog håb om revanche ved næste møde den 7. september i Rebild bakker og Rold Vælderskov.

Resultat
NK 4. division
27. april i Hjermind
Arr. Randers OK

Nordvest OK 8 matchpoint 381 løbspoint
OK Vendelboerne 6 matchpoint 241 løbspoint
Skive OK 4 matchpoint 182 løbspoint
OK Djurs 2 matchpoint 159 løbspoint
Hadsund OK 0 matchpoint 148 løbspoint