Skip to main content

Danske medaljer ved NOC i Flen?

| Administrator | Nyheder 2003

I dag er løbere og ledere repræsenterende 25 forskellige nationer på vej til Flen (100 km vest for Stockholm, for at deltage i NOC 2003 – åbne nordiske mesterskaber – for både seniorer og juniorer.

I dag er løbere og ledere repræsenterende 25 forskellige nationer på vej til Flen (100 km vest for Stockholm, for at deltage i NOC 2003 – åbne nordiske mesterskaber – for både seniorer og juniorer.
De store nationer er de 4 nordiske, som har ret til at stille med 10 løbere i hver klasse. Norge, Sverige og Finland stiller med fuld kontingent i alle 4 klasser, i alt 40 løbere. Danmark stiller med 21 løbere – 10 herre- og 3 dameseniorer samt 4 herre- og 4 damejuniorer. Ikke nordiske lande må kun stille med 6 løbere i hver klasse. Længst til Flen har de 2 sydafrikanere og 7 japanere.
Med dette NOC skrives der også historie, i det det bliver det første NOC, hvor der også kåres en sprintmester.
De danske løbere, der får mulighed for at indskrive sig i den nordiske orienteringshistorie er på juniorsiden: Gry Johannsen, Sarah N. Thomsen, Signe Søes og Ane Linde og Jeppe Borch, Rasmus Søes, Mikkel Mørch og Christian Christensen.
På seniorsiden er der 2 damer til start i sprint: Yvonne Fjordside og Anne Konring Olesen og på herresiden 7: Mikkel Lund, Jacob Grønnegaard, Thomas Jensen, Christian Nielsen, Chris Terkelsen, Troels Nielsen og Rene Rokkjær.
Hvis man spørger løberne, om der i morgen kan forventes ”palleplaceringer” – placering i top 6 -svarer både herresenior og -junior fredigt, ”at det gør der”! Hvis man spørger, om der også bliver medaljer, svarer Cristian Christiensen med samme overbevisning i stemmen: ”ja”! En melding, der er til at forstå – og man må jo medgive knægten, at han har noget at have selvtilliden i efter hans fornemme indsats i weekendens TioMila.
Lad os krydse fingre for de danske løbere i morgen og de næste dage.
Programmet:
Torsdag: Sprint
Fredag: Klassisk
Lørdag: Kort
Søndag: Stafet

K. K. Terkelsen
Sportschef
2339 3517