DM-weekenden 9.-10. september byder på næsten jomfrueligt terræn i Borupskovene

Det er ved at være hverdag i O-Danmark efter et utroligt velarrangeret VM i super spændende terræner. Men efterårssæsonen er kun lige startet og der venter nye store oplevelser forude.

DM-weekenden afholdes 9. og 10. september med stafet i EM-stafet-terrænet Skjoldenæsholm og DM Lang i Borupskovene. DM Lang har i år skiftet navn fra DM Klassisk og der venter DM-deltagerne en stor o-oplevelse. Der har ikke været afholdt åbne løb i størstedelen af skoven i næsten 30 år.

Banelægger Helge Lang Pedersen fortæller om terrænet: "Af et midtsjællandsk terræn at være er det overraskende, hvor få brændenælder og andre stikkende vækster, der er. Og så byder terrænet på et enestående mix på den ene side af åbne og letløbte gran- og bøgeskovsområder og på den anden side af vanskelig orientering i halvtætte områder med lav sigtbarhed. Jeg har aldrig tidligere oplevet et terræn med så mange diffuse stier, tætheder og lysninger, men jeg synes faktisk det er lykkedes at få tegnet et både præcist og læsbart kort. Det bliver spændende at se om DM-deltagerne vil dele vores begejstring over terrænet."

Sidste tilmelding er 27. august, men det er en god idé at få mindet klubbens medlemmer om at tilmelde sig allerede nu.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF