Skip to main content

Repræsentantskabsmødet 2006

| Administrator | Nyheder 2006

Indkaldelsen til årets repræsentantskabsmøde den 4. og 5. marts 2006 er nu på nettet.

Det er en nyskabelse at indkaldelse, dagsorden og praktiske oplysninger i år ikke trykkes og sendes ud med post. Den udgives på hjemmesiden, så kan alle se, hvad der foregår.

Det bliver et spændende repræsentantskabsmøde. Forberedelserne har stået på længe, så vi kan få en god debat og de rigtige beslutninger.

Det er klubberne der på repræsentantskabsmødet tager beslutninger og vælger sine tillidsfolk i forbundet, inden det daglige arbejde lægges i hænderne på hovedbestyrelsen og de ansatte. Det giver frihed til at være klub men også pligt til at vise fællesskabet nærhed.

Det går bedst, når vi sviger i takt og løfter i flok. EOC 2004, WOC 2006 og NOC 2007 kalder på kræfter, lyst og menneskeligt engagement.

Vi har mange ting i gang, men også en spirende tror på at der er mange ting, der kan gøres anderledes.

På repræsentantskabsmødet skal vi møde udfordringer. WOC folket fortæller om deres overvejelser og viser os, hvordan de har grebet sagerne an. Bjørnar Valsted giver os indblik i tankerne hos en verdensstjerne forud for et VM, og Henrik Brandt besøger os igen. Nu i figur af direktør for Idrættens Analyseinstitut.

Vi skal brug en masse tid på at snakke om penge. Vores penge. Hvad er vi oppe imod? Tænker vi for snævert? Hvordan flytter vi på pengestrømmene og bundlinierne i dansk Orientering?

Kom og vær med, hvor det sker. Bliver du væk, må du finde dig i at andre tager beslutningerne uden dig.

Repræsentantskabet er vores øverste myndighed. Men det er også plads til masser at latter, dybsindige argumenter og flotte præstationer der skal markeres. Kom og gør den vigtigste politiske begivenhed i forbundet til en god oplevelse, for os alle. En oplevelse der samler os om det væsentlige. Flere medlemmer, bedre kort, enklere arrangementer og dygtigere løbere. Der er masser af opgaver at tage fat på. Vælger vi rigtigt? Er vi stærke nok til at være uenige og stadig være gode venner? – Jeg mener, Ja.

Vi ses på Vejlefjord!

Find indkaldelsen og de øvrige bilag sådan:
Forbundet -> Biblioteket -> Referater fra HB og repræsentantskabsmøder

http://www.do-f.dk/forbund/dok/hb/