20.-24. april 2016 er der MTBO Camp for 11 gang

Normalt er det i Danmark, men denne gang er det i Åhus i Sverige med OK Øst Birkerød og OK Pan Kristianstad som arrangører.
 
Til MTBO Camp samles hvert år ca. 200 MTBO ryttere fra omkring 15 forskellige lande til en intens start på den internationale MTBO sæson. Normalt afvikles der 9 konkurrencer/træninger over 4-5 dage. 
I 2016 tæller 2 af disse konkurrencer med som World Ranking Event (WRE).
 
Selv om det er verdenseliten der mødes - i 2014 på Bornholm optalte vi således, at der deltog 18 tidligere eller nuværende verdens- og europamestre blandt seniorerne, og adskillige tilsvarende junior-mestre - så foregår MTBO Campen altid i en afslappet atmosfære, hvor man har tid til at snakke med hinanden og høre om det seneste nye fra den anden side af Storebælt eller fra de andre lande.
 
Hvis det er muligt lokalemæssigt - og det er det i 2016 - mødes man om aftenen til udlodning af et større antal lodtrækningspræmier som det forhåbentlig er lykkedes at skaffe fra forskellige sponsorer.
 
Vi har før afholdt MTBO Camp i Åhus (i 2010), og terrænet blev også brugt til MTBO WCup i forbindelse med O-Ringen i 2014, men terrænet er også meget velegnet med åbne fyrreskove i et typisk klitterræn afvekslende med sommerhusområder, begge dele med et netværk af mange småveje og stier. Så der venter nogle gode MTBO dage i april 2016.
 
 
 
Indsendt af Tage V. Andersen / OK Øst Birkerød

http://www.mtbocamp.dk

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF