Skip to main content

DM Nat og DM Ultralang er aflyst

| Nyheder 2020

Tema Kort

DM Nat og DM Ultralang, der skulle have været afviklet på fredag og søndag, er aflyst på grund af de skærpede corona-restriktioner.

Arrangørklubberne Kolding OK og OK Pan Aarhus skriver om beslutningen:

"Arrangørerne af DM Nat og DM Ultralang ser sig desværre nødt til at aflyse mesterskaberne. Vi har gjort alt hvad vi kunne for at lykkes med vores stævner i Coronatid, men med de seneste udmeldinger fra myndighederne ser vi ingen anden udvej end at aflyse.

Aflysningen skal begrundes i:

- at vi ikke finder det politisk korrekt at afholde et stort stævne med deltagere fra hele landet, når myndighederne anbefaler at man begrænser sine sociale aktiviteter

- at forsamlingspåbuddet på 10 personer skal tages bogstaveligt ved konkurrencer, det betyder at man gerne må lave et stævne for 10 personer, og når det er afsluttet, et nyt stævne for andre 10 personer (sektionering af 10 personer gælder pt. kun ved træning)

- at Østjyllands Politi selv har henvendt sig til Night Champ for at sikre at afstands- og forsamlingskravene overholdes, herunder især problematikker ift. sammenstimling ved start, poster og mål.

Vi skal være de første til at beklage aflysningen, men vi respektererat der er andet på spil end et DM.

Stævnelederne for DM Nat og DM Ultralang Susanne Højholt, Ebbe Møller Nielsen og René Rokkjær"