Skip to main content

Nye VM-datoer i 2022 på plads

| Nyheder 2020

WOC2022 logo

 

Netop i dag, tirsdag d. 7. juli 2020, skulle verdenseliten have løbet ud på den første disciplin - sprintstafetten i Kolding - ved VM i Danmark og sat gang i en uges orienteringsfest i Trekantområdet.

Det satte coronapandemien desværre en stopper for - men heldigvis er mesterskaberne i Danmark jo ikke aflyst, men udskudt til om to år.

Og nu har de fem klubber, der udgør VM-arrangørholdet, lagt kalenderpuslespillet færdigt, så VM-programmet i 2022 ser således ud:

- Onsdag d. 29. juni, 2022, Sprintstafet, Kolding
- Fredag d. 1. juli, 2022, Knock-Out Sprint, Fredericia
- Søndag d. 3. juli, 2022, Sprint, Vejle

Se nyheden på arrangørernes hjemmeside

De sidste detaljer for VM-publikumsløbene, WOC Tour, mangler stadig at falde på plads, men der er altså al mulig grund til at reservere ugen til VM-fest i Trekantområdet.

De mest inkarnerede landsholdsfans vil huske datoen 7. juli tilbage fra 2014. Her vandt det danske sprintstafethold nemlig sølv som én af de seks danske medaljer ved VM i Italien og den første af (indtil videre) fem VM-medaljer i træk i sprintstafet.

Når tiden nu ikke tillader direkte VM-løb på dansk grund, kan man i stedet se fire minutters sammendrag af den rasende spændende sprintstafet fra Trento for seks år siden herunder.

Video: International Orienteering Federation - se et længere sammendrag her.