Skip to main content

Ballerup Sommer Cup og Læsø 3-dages gennemføres

| Helge Lang Pedersen | Nyheder 2020

Flere løbsinitiativer ser nu dagens lys. Selvom Corona-retningslinjerne fortsat sætter hårde begrænsninger på, hvordan arrangementer kan gennemføres, har nu også Ballerup OK og Viborg OK fundet måder at tilpasse deres arrangementer på, så vi atter kan komme ud og løbe konkurrence.

Start ved JWOC test

Så kan vi komme til løb igen (arkivfoto)

Ballerup Sommer Cup afvikles på tre torsdage i juni måned - 11. juni, 18. juni og 25. juni. Der bliver start over 4 timer fra kl. 15 til kl. 19 og man skal være hurtig, hvis man vil deltage, da der er en deltagerbegrænsning på 200 og i skrivende stund er der ca. 160 tilmeldte i O-service. Da der er tale om "først til mølle", skal man være hurtig for at erobre en af de sidste ledige pladser.

Læsø 3-dages afvikles traditionelt hvert andet år og 14- 16. juli står Viborg OK atter klar med det enestående klitterræn på øen. Denne gang med tre skovetaper. Der er deltagerbegrænsning på 500, men det bliver næppe begrænsningen. Man skal nemlig være hurtig og ikke alt for kræsen, hvis man skal sikre sig overnatning på øen, da der er stort run på overnatningspladserne og også på færgen dertil.

Men under alle omstændigheder, så er det skønt for os o-løbere, at vi nu kan se løbskalenderen langsomt men sikkert atter fyldes op med arrrangementer. Det bliver i en rum tid ikke løb, som vi kender det fra før krisen, men med gode kort, skøn natur og gode baner, så er det meget bedre end ingenting.

Læs mere om Ballerup Sommer Cup her og om Læsø 3-dages her.