Skip to main content

Ny portal viser vej til naturoplevelser - også jeres

| Nyheder 2020

Find vej

I ugen efter påske er der en oplagt mulighed for at vise vores idræt og foreninger frem, når det store samarbejdsprojekt Vores Natur for alvor tager fart.

Påskedag d. 12. april tager DR hul på programserien Vilde Vidunderlige Danmark – og det første program handler om skoven. Du kan se et smukig hos DR her.

Men vi ved jo godt, at natur opleves bedst i virkeligheden og ikke foran fladskærmen. Og derfor har partnerne bag Vores Natur-projektet åbnet en portal, hvor foreninger, naturcentre mm. kan invitere alle ud på en oplevelse i naturen. Besøg Vores Natur-portalen her. 

Her er det nemt at skrive sit eget arrangement ind – hvis I f.eks. har en klubtræning eller en anden aktivitet, hvor I gerne vil have nysgerrige med ud i skoven og prøve kræfter med vores idræt.

Portalen bliver et stort udstillingsvindue for en lang række aktiviteter i naturen og har den fordel, at den også bliver markedsført af partnerne bag – der blandt andre tæller DR, Naturstyrelsen og Friluftsrådet.

Og når det samtidig skydes i gang nogenlunde samtidig med, at vi tager hul på jævnlige klubaktiviteter i foråret, kan det være en mulighed, der er værd at gribe.

Senere på året spiller vores idræt også en stor rolle i Vores Natur, når et andet ben i projektet, Naturstafetten, besøger såkaldte Naturperler over hele landet.

I samarbejde med Dansk Kano og Kajak Forbund og de enkelte perler tilbyder en række orienteringsklubber en Find vej-oplevelse på dagen, hvor stafetten kigger forbi.
Der er mere om Naturstafetten her. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte konsulent i DOF, Jakob Tolborg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..