Skip to main content

Årets MTBO rytter 2018

| Morten Bang Nørgaard | Nyheder 2019

 

Camilla Årets MTBO rytter 1 2018

 

Som tidligere annonceret i forbindelse med kåringen af årets O-løber skulle vi lidt hen ad det nye år inden årets MTBO rytter for 2018 kunne annonceres. Men nu kan sløret løftes for hvem der løb med den ærefulde hædersbevisning.

Årets MTBO rytter bliver valgt af MTBO udvalget og der var igen i år enstemmighed om hvem der skulle have titlen.

Kåringen af årets MTBO rytter blev annonceret i forbindelse med påskens store og succesrige internationale MTBO Camp, som fandt sted med Viborg som epicenter. Prisen blev overrakt af MTBO udvalgets formand Troels Bent Hansen i forbindelse med Campens afsluttende banket søndag aften.

En glad formand kunne berette at et enstemmigt MTBO udvalg helt naturligt havde peget på Camilla Søgaard som årets prismodtager.

Camilla fik selvfølgelig årets pris først og fremmest i kraft af de fremragende resultater, som hun opnåede på den internationale scene sidste sommer, med en VM sølv medalje i sprint disciplinen samt Verdensmesterskabet i masse start disciplinen som kronen på værket. Resultatmæssigt har Camilla i flere år ligget i toppen internationalt; men 2018 blev året hvor hun for alvor slog igennem.

Camilla VM Massestart 2018

 

Derudover vandt Camilla dobbelt Danmarksmesterskab på de to DIF anerkendte DM-distancer mellem og lang.

Camilla er en fremragende sportsmand, flittig og seriøs, altid i et godt humør der smitter på stævnepladsen og en god kammerat på landsholdet – et forbillede for de unge kvinder, der er på vej op i MTBO sporten. 

Camilla gav efter overrækkelsen udtryk for at det er dejligt at blive anerkendt.

Vi håber at Camilla får en super sæson og mon ikke det meste af MTBO Danmark ser frem til at følge hende – specielt ved VM, som afholdes 26 juli – 4 august 2019 i Viborg.