Skip to main content

DOF samarbejder nu med Pulsskolen

| Nyheder 2019

Det er med stor glæde, at vi har indgået samarbejde med Pulsskolen om at udbrede kendskabet til orienteringsløb og give børn i hele landet en sjov og lærerig undervisning i O-løb af høj kvalitet.

Pulsskolen er en idrætsuge i sommerferien for alle mellem 7½ og 16 år, og har eksisteret siden 1994. På Pulsskolen har deltagerne mulighed for at prøve 9 forskellige idrætsaktiviteter og få nye, sjove oplevelser.

Pulsskolen er specialiseret i at udvikle aktiviteter til børn med forskellige forudsætninger, så alle får de bedste oplevelser ved at dyrke idræt sammen med andre – uanset om man har prøvet det før eller ej.

Vi glæder os derfor til at præsentere orienteringsløb på Pulsskolen, og vi vil i den kommende tid udarbejde et spændende program, så vi kan få mange flere til at opleve glæden ved at løbe orienteringsløb.

Hvis du ønsker at læse mere om Pulsskolen, kan du benytte følgende link: https://www.pulsskolen.dk

Pulsskolen afvikles i følgende byer: Hillerød, Helsingør, Frederikshavn, Viborg, Silkeborg, Esbjerg, Roskilde, Hvidovre, Slagelse og Aalborg i løbet af sommeren 2019, og der er orienteringsaktiviteter alle steder, bortset fra i Frederikshavn.