Skip to main content

Ni klubber får DIF/DGI-støtte i 2018

| Nyheder 2018

Tema loebere uden klubDer har været godt gang i ansøgningerne til DIF og DGI's store foreningspulje, der har mål om at uddele 45 millioner kroner årligt til at styrke fællesskabet i idrætsforeningerne i de kommende år.

Og mindst ni orienteringsklubber er lykkedes med at få støtte fra puljen - mindst 200.000 kroner. Det viser en opgørelse på DGI's hjemmeside.

En af de klubber, der her i efteråret kan styrke deres klub med puljepenge er OK Roskilde, der har fået 35.000 kroner i støtte til et kursus for voksne begyndere, som formand Michael Leth Jess skriver om herunder:

OK Roskilde har i nogle år drømt om at teste det velfungerende svenske rekrutteringskoncept "Intensivkurser for voksne begyndere". Et møde med konceptets opfindere Patrik Falk og Christer Borg fra GMOK under O-ringen har banet vejen for at gøre det i 2019 - tilmed i hele Østkredsen.

Konceptets succes er snævert forbundet med at kursusinstruktørerne kender og forstår koncept og kursusmateriale - helt ned i detaljerne. Foreningspuljen gør det muligt at bringe Patrik og Christer til Roskilde og på et weekendkursus uddanne 25 instruktører fra Østkredsens klubber ved at gennemføre de relevante moduler fra den svenske Motionstränarutbildning.

Kurset afholdes d. 2.-3. februar, og man kan tilmelde sig via O-service.

En forhåndskontakt til DIF/DGI gav den bonusoplysning at aktiviteter der knytter netværk og går på tværs af foreninger er særligt velkomne.

Tidligere har du på DOF's hjemmeside kunne læse om Kildeholm OK og Horsens OK, der også har fået støtte.

På grund af stor interesse er puljen lukket for ansøgninger resten året, men der åbnes op igen i 2019. Læs mere her.