kildeholm okKildeholm Orienteringsklub kan i det kommende år byde på endnu bedre forhold og tilbud for deltagerne i deres aktiviteter. Klubben har nemlig søgt og fået støtte fra DIF og DGI's foreningspulje - i alt omkring 17.000 kr.

Pengene kommer blandt andet til at gå til nyt klubtelt, SI-udstyr og en klubstander, fortæller formand Eskild Rønne:

"Med pengene håber vi at skabe bedre forhold ved familieorienterings- og børnetræningsaktiviteterne i klubben og dermed søge at få flere med til den dejlige orienteringsidræt.

Vi fortsætter i det nye år med familieorientering perioder i de 3 skove, vi har tegnet o-kort i og har sat pæle ned, Sperrestrup Skov (nord for Ølstykke), Sillebro Ådal/Grønlien Skov (øst for Frederikssund) og Gulddysse Skov (øst for Jyllinge ved Gundsø).

Vi kan skabe bedre tilbud med SI-udstyr, flere og afvekslende o-baner, og med et nyt telt og banner kan vi synliggøre os på mødesteder, stævnepladser m.v.

Vi spreder budskabet om aktiviteterne gennem Facebook, hjemmeside, lokalpressen m.v. og vi har lavet brochurer, der ligger i kasser ved de tre aktivitetsområder."

Tidligere har vi her på DOF's hjemmeside skrevet om, hvordan Horsens OK har fået støtte til at afvikle byorienteringsløb i 2018 og 2019.

Du kan læse mere om ansøgningsprocessen her.

Foto: Leif Sudergaard, Kildeholm OK

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt