Skip to main content

Trimtex MTBO Cup’en ruller videre

| Morten Bang Nørgaard | Nyheder 2018

VM 2018 Camilla Lang

 Camilla Søgaard, VM Langdistance, Zwettl, Østrig 2018 Foto: FotoBurmann.at

I weekenden blev der afholdt 3 gode og meget varierede konkurrencer i Trimtex MTBO Cup’en. Farum OK, Tisvilde Hegn OK og Allerød OK havde gået sammen om at gøre den første september weekend til Fall Race event efter opskriften sprint – massestart – mellemdistance hhv. fredag, lørdag og søndag. Altså et par action-fyldte dage for det danske MTBO felt. Vejrguderne viste sig fra den barmhjertige side og deltagerne blev forskånet for regnbyger i noget som vel nærmest endte med at være perfekte køreforhold alle tre dage.

På dame-siden var det usual suspects som løb med opmærksomheden. Camilla Søgaard - Horsens OK, lagde ud med en 2 plads på fredagens sprint i et tæt opgør med Cæcilie Christoffersen - OK ØST Birkerød, som trak sig sejrrigt ud af det opgør. Camilla tog revanche de følgende 2 dage hvor hun fik sat konkurrenterne til vægs og Cæcilie blev henvist til 3 pladserne. Tyske Anke Dannowski som i Danmark repræsenterer OK ØST Birkerød fik vist at hun er kommet ud af sidste måneds VM i Østrig i god form og nappede de resterende podieplaceringer alle tre dage.

Herre-feltet blev domineret af junior-rytteren Thomas Steinthal – FIF Hillerød, som trak sig sejrende ud de to dage han kunne stille op på hhv. sprint- og mellemdistance. Rutinerede Johan MacLassen – Rold Skov OK fik vist at han også stadig kan følge med og vandt lørdagens massestart med en lille margin til eks-landsholdskollega Michael Sommer – OK ØST Birkerød. Ungdomsrytteren Mikkel Brunstedt Nørgaard – OK ØST Birkerød holdt gennem weekenden de andre seniorer fra godtefadet da han henholdsvis tog sig af podieplaceringerne 2, 3 og 3.

Se fulde resultater mm. på http://alleok.dk/blog/2018/07/31/mtbo-fall-race-2018/

Der genstår 2 weekender tætpakkede med løb i den danske MTBO kalender for 2018. Første gang allerede 14-16. september hvor der i forbindelse med Rebild 2-dages med Rold Skov OK som arrangør køres sprint i Støvring fredag aften og 2 gange mellemdistance i Rold Skov dagene efter. Og så igen 13-14. oktober hvor det forlyder at Horsens OK med et nyt koncept trommer sammen til en spændende cocktail af 2 gange sprint i henholdsvis skov og by lørdag, og hvor Silkeborg OK byder op til det afsluttende race i Trimtex MTBO Cup med en afgørende mellemdistance i Nordskoven søndag. Find alle løbene i O-Service og et tilmeldingslink når race-day nærmer sig. Vi ses derude!