Skip to main content

Horsens OK laver byorienteringsløb med DIF/DGI-støtte

| Nyheder 2018

herlevbyNår Horsens OK her i september inviterer bysbørn og andre interesserede østjyder på tre byorienteringsløb, så sker det med økonomisk støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje.

Den skal efter planen uddele 45 millioner kroner hvert år og har som formål at ”støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne og skabe rum til udvikling”, som det hedder i beskrivelsen.

Horsens OK har søgt puljen og fået tilsagn om 60.000 kroner, der skal bruges til afviklingen af de tre byorienteringsløb i september og yderligere fire løb til foråret.

- Vores mål med at gennemføre disse byorienteringsløb er at nå ud til endnu flere der gerne vil opleve deres nærområde på en anderledes måde. Selvfølgelig med det sigte at endnu flere ønsker at løbe orienteringsløb. Det gælder dog ikke udelukkende kun om at løbe. Der er plads til alle, fortæller klubformand Thomas H. Kokholm.

Løbene afvikles i parkområderne Bygholm Park og Fængslet, samt i den lille by Gedved, der ligger nord for byen. Klubben byder på to forskellige lette baner på 2 og 4 kilometer, som deltagerne kan tilbagelægge både individuelt og i hold.

Det er gratis for deltagerne at være med i løbene, der foregår torsdage med start mellem 17.00 og 18.30. Horsens OK understreger, at løbene er åbne for alle – uanset alder og fysisk og orienteringsteknisk niveau.

Læs mere om ansøgningsprocessen her.