Skip to main content

Skole OL og WOD afløser Find vej events fra 2019

| Nyheder 2018

Find vej Skov 3Gennem de seneste år har Dansk Orienterings-Forbund og klubber afholdt Find vej Dagen og Skolernes Find vej Dag. De to eventkoncepter har været en del af fondsbevillingen fra Nordea-fonden, som udløber med 2018.

Til næste år bliver orienteringssporten en del af Skole OL og samtidig opfordres klubberne til at lægge deres PR-events i forbindelse med det internationale orienteringsforbunds World Orienteering Day - WOD.

Skole OL 2019
Orientering vil i løbet af efteråret 2018 blive en del af Skole OL-konceptet, der i alt forventes at have deltagelse af 100.000 elever, og beskrivelserne for deltagelse og regler vil blive kommunikeret ud til klubberne af DOF`s skolekonsulenter. Skole OL kulminerer i juni måned 2019, hvor der afholdes finale i Århus.

DOF forventer at kunne bidrage til Skole OL-konceptet med mellem 10 - 16 Skole OL-arrangementer.

Kontakt Laura Sørensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om betingelser for deltagelse. Der er allerede nu udarbejdet en eventmanual, som kan læses her - og der er mere generel information om Skole OL på hjemmesiden www.skoleol.dk.

World Orienteering Day 2019
Find vej Dagen har gennem de senere år samlet mellem 30-45 Find vej Dagen events, og klubberne har med en stor arbejdsindsats præsenteret tusindvis af glade børn og voksne for vores sport. De klubber, der gerne vil fortsætte med at være en del af en samlet PR-dag for sporten, opfordres til at støtte op om IOF-initiativet World Orientering Day (WOD).

Datoen for WOD 2019 er endnu ikke fastlagt, men i 2018 blev WOD afviklet i perioden 23.-29. maj. I 2018 omfattede WOD 81 lande og der blev afviklet over 2.000 events med flere end 350.000 deltagere i alt. WOD har siden 2016 og med raketfart manifesteret sig som en stor international PR-event for O-løb. For de klubber, som ønsker at deltage i WOD er det muligt at modtage markedsføringsmateriale, som kan benyttes lokalt.

Kontakt Erling Thisted på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for eventuelle spørgsmål eller læs selv mere på WOD`s hjemmeside.