Skip to main content

Christine Reibert Hansen sørger for mere MTBO-metal

| Nyheder 2018

Det blev til endnu dansk MTBO-medalje i Østrig, da Christine Reibert Hansen kørte en flot bronzemedalje hjem ved U-17-europamesterskaberne, der køres sideløbende med hhv. senior- og juniorverdensmesterskaberne.

I dag stod den på mellemdistance, og selv om det altså sluttede godt for Christine Reibert Hansen, startede dagen lidt for dramatisk, da hun kort før start kunne konstatere, at hendes kæde var knækket.

Med hjælp fra U-landstræner og far, Peter Reibert Hansen, blev der hurtigt skiftet kæde, så Christine kunne komme afsted på dagens knap 9 kilometer mellemdistance.

- Jeg fik alligevel holdt fokus og kørte et næsten perfekt løb. Jeg er vildt glad for min bronzemedalje, fortæller Christine fra Østrig.

Hos U-17-drengene var Mikkel Brunstedt Nørgaard tæt på at gøre Christine kunsten efter, men han sluttede som nummer 4, 58 sekunder fra bronzen. Morten Ørnhagen Jørgensen kørte sig i top 10, mens Noah Tristan Hoffmann ikke fik alle posterne med hjem.

I juniorklassen måtte Thomas Steinthal igen finde sig i at slutte uden for medaljerne, da han blev nummer seks – fire minutter efter vinderne. Hverken fysisk, mentalt eller o-teknisk hang det sammen i dag, fortalte den tredobbelte europamester efter løbet.

Sara Lykke Brinch blev 20’er hos juniordamerne.

Den nykårede verdensmester fra i går Camilla Søgaard lagde ud med flere fejl i starten, og selv om hun brugte tid til at stoppe og læse sig ind, ramte hun ikke dagen og sluttede som nr. 8. Cæcilie Christoffersen blev nummer 20.

I herreklassen kom hverken Rasmus Søgaard eller Oliver Friis igennem banen, der ligesom resten af dagens baner var til den lange og kuperede side, og vindertiderne lå derfor et pænt stykke over det estimerede.

I morgen gælder det stafetten med første start 9.30.

Der er resultater, splittider og tracking på arrangørernes hjemmeside

Billeder mm. på mesterskabernes Facebookside

Foto: Nina Hoffmann