Skip to main content

EYOC lang

| Thomas Jensen | Nyheder 2018

 

Morten Ørnhagen Jørgensen efter en imponerende indsats det blev belønnet med en flot 4. plads

En glad Siri Simonsen efter hun har sikret sig en imponerende 6. plads på dagens langdistance

Det blev en rigtig god dag for danskerne til EYOC i dag på den lange distance. Der var flotte præstationer over hele linjen - og så var der lige to der skilte sig ud med præstationer i absolut topklasse.

Efter en lang skadesperiode - og en lige så lang genoptræningsperiode viste Morten Ørnhagen i dag med sin 4. plads, i H18, at han er tilbage på toppen. Det var et super dejligt at se ham tilbage i så god form. I D16 imponerede Siri Simonsen med en flot 6. plads. Dette til trods for at hun er førsteårs i klassen.

Men generelt var der rigtig mange ting at glæde sig over. Astrid Ank Jørgensen rapporterer fra Bulgarien:

Overordnet var det en bedre dag at være dansker på, med mere tilfredse løbere som havde nemmere ved at holde sammen på teknikken på dagens skovdistance.

Rigtig imponerende præstationer af Morten Örnhagen Jørgensen der placerer sig som nummer 4 i M18 i et stærkt felt af herreløbere, samt af Siri Simonsen der bliver nummer 6 i W16 som første års 15-16.

Udover Siri viser resten af både herre og dame 15-16 løberne et flot internationalt niveau, hvor særligt Jonas Gabs og Oscar Broman præsterer med henholdsvis en 17. og en 24. plads.

De resterende tre piger Eva Örnhagen Jørgensen, Camille Juhl og Elanor Henriksen ligger sig også pænt i den bedste tredjedel med pladserne: 29, 32 og 35. Et højt niveau af de unge piger, der stadig har endnu et år tilbage i klassen.

Generelt gode følelser med udførsel af orienteringen i store dele af banen, hvilket giver løberne god erfaring og udvikling til fremtiden. 

I M16 bliver Theis Munktved nummer 48 og Lukas Kjær Hemmingsen bliver  nummer 61. Mathilde Smedegaard leverer en 63. plads i W18 og i M18 bliver Lasse Falck Weber nummer 49, efterfulgt af Johan Dupont på en 69. plads og Jacob Steinthal ender som nummer 94.

Der er god stemning i den danske lejr i dag, og vi er klar til at give den gas igen på stafetten i morgen, hvor der er stor chance for at de danske hold kan være med i toppen.

Det danske EYOC hold der viste flotte resultater og god indstilling over hele linjen