Skip to main content

Knap 3000 fandt vej på Find vej Dagen 2018

| Nyheder 2018

Solen skinnede over Danmark, og tæt på 3000 fandt vej til et Find vej-arrangement i Danmark.

Efter sidste års lidt svingende vejr, var det spændende at se om vi kunne nå op på tidligere tiders deltagerantal, og det gjorde vi næsten.

Igen år havde Dansk Orienterings-Forbund, Nordea-Fonden og 40 orienteringsklubber allieret sig omkring Find vej Dagen.

Der var også et par nye tiltag i årets udgave. Blandt andet var der åbning af et nyt projekt på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, her var Tom Peter Neesgaard primus motor for projektet fra start til selve Find vej Dagen med 325 besøgende. OK Melfar tog chancen og lavede deres event i forbindelse med Lillebæt Halvmarathon, og blev også besøgt af over 300 deltagere.

Næsten halvdelen af klubberne kunne også tilbyde O-Track til deltagerne. Deltagerne der brugte O-Track skal analyseres, førend vi kan melde noget konkret ud omkring O-Track og Find vej Dagen.

Som sædvanlig var medaljerne og diplomerne et stort hit blandt de yngste, og der var en ekstra overraskelse, nemlig i form af en mini-skærm med reflekser på hver side.

Vi siger tak til alle klubberne for at gøre Find vej Dagen 2018 mulig. Samt tak til Nordea-Fonden, Løberen og børnefilmen Mesterdetektiven Sherlock Gnomes.