Skip to main content

Løberen junior league afd. 12

| Thomas Jensen | Nyheder 2017

Mikkel Holm Nielsen tog sin anden sejr i dette års Løberen Junior League

Det var de unge løbere der var stærkest, da 12 og dermed næstsidste afdeling af Løberen League blev afviklet i Stenderup Skovene ved Kolding. Hos drengene var der 17-18 løbere på de tre første pladser - og hos pigerne var der dobbelt 17-18 i top.

Banelægger Anders Dalgaard havde lavet nogle gode og teknisk meget udfordrende baner, der samtidig var meget reelle og åbnede op for muligheden for at undgå de værste brændenælder og brombær i skoven.

Ida sikker på samlet sejr i ranglisten I D17-20 løb Ida Øbro sin fjerde sejr hjem i årets rangliste. Det er 11 ud af 13 løb der tæller, og hun er nu oppe på 1.026 point - og dermed kan ingen af konkurrenterne nå at hente hende - uanset hvad der sker i sidste afdeling. Ida har haft en forrygende sommer, og gentog sin sejr fra DM-mellem. Hun var 2:28 foran Annika Simonsen, der dermed også cementerede sin anden plads på ranglisten. Annika har dog kun 10 tællende løb, så hun har brug for pænt resultat på sidste afdeling til KUM, for at kunne forsvare sin andenplads.

Astrid Maag klemte sig ind på en tredjeplads - to sekunder foran Agnes Nørgård Kracht. Astrid kan med kun 5 tællende konkurrencer ikke blande sig i topstriden i den samlede rangliste, men Agnes sikrede med sin fjerdeplads, at hun blot skal gennemføre i sidste konkurrence, for at ende i top tre på ranglisten.

Sejr til Mikkel Holm i H17-20 I herreklassen løb Mikkel Holm Nielsen den 9,525 km lange bane på den flotte tid 59:52. Der var meget modstand i skoven, så det var en rigtig flot tid. Det til trods var der tæt kamp i toppen af H17-20. Andreas Bock Bjørnsen var blot 42 sekunder efter på en anden plads, mens Mads Møller Skaug blev 3'er - yderligere 30 sekunder efter. Laurits Bidstrup Møller endte på fjerdepladsen i dag.

I den samlede stilling ligger Laurits Bidstrup og Mads Skaug nu lige på førstepladsen begge med 872 point, hvis jeg ellers har regnet rigtigt. Det hele skal således afgøres i sidste afdeling, hvor Mads dog har den fordel, at han kan bytte en 56-point score ud med sit resultat i sidste runde, hvor Laurids kun kan bytte med en 64-point score, hvis han vel at mærke bliver bedre end nr. 7 i sidste runde.

Malthe Kjær Hemmingsen ligger til en sikker tredjeplads, men han kan teoretisk blive overhalet af dagens vinder Mikkel Holm Jensen, hvis Mikkel kommer i top 7 og Malthe ikke får nogen point i sidste runde.

Dagens resultater og baner finder du på arrangørernes hjemmeside: http://www.koldingorienteringsklub.dk/ny/index.php/arrangementer/2016-12-16-19-57-45/20170827-jfm-lang-stenderupskovene.

Ida Øbro sikrede sig med sin sejr i dag den samlede sejr i Løberen Junior League