Skip to main content

EYOC lang

| Thomas Jensen | Nyheder 2017

Søren Thrane Ødum var flyvende igen i dag. (Foto: Rasmus Folino)

Den danske orienteringsugdom gjorde det rigitg flot på langdistancen til EYOC. Igen i dag var det Søren Thrane Ødum og Hedvig Valbjøn Gydesen, der viste vejen.

I D16 viste Hedvig Gydesen endnu engang at hun har høj klasse. I en endog meget kuperert slovensk skov løb hun en flot 7. plads i hus godt tre minutter fra medaljeskamlen. Alberte Kaae-Nielsen var igen i dag næstbedste dansker. Hun sluttede som nr. 33 små ni minutter efter Hedvig.

I H16 leverede Søren Ødum endnu en toppræstation. Man kunne måske have troet, at han havde fået sine ambitioner indfriet med en flotte sprintmedalje dagen før, men han leverede igen i topklasse og sluttede som nr. 8 i det 96 mand store felt.

U16 lederen Rasmus Folino kunne i går berette, at resten af holdet var blevet meget inspireret af Sørens flotte sprint - og de viste de på fornem vis i dag, da Morten Örnhagen, Daniel B Schmidt og Anton Lohndorf blev nr. henholdsvis 20, 25 og 28 mellem tre og fem minutter efter Søren. Utrolig flot og stabilt resultat af de unge drenge.

I D18 lå Lotte Jauhojarvi Markussen længe til en sikker placering i top 10, men et kæmpebom sidst på banen betød, at hun sluttede som nr. 59. Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt - men hun fik vist, at hun har potentiale til at være med helt fremme.

I H18 var Mikkel Holm Nielsen igen i dag bedste dansker. Han sluttede som nr. 35 - 9:25 efter vinderen. Malthe Kjær Hemmingsen blev nr. 45, Mads Skaug nr. 64 og Emil Lorenz nr. 75.

De endelige resultater og baner kommer her: http://www.eyoc2017.com/ - hvor I også kan følge stafetten i morgen.