Skip to main content

Skade tvinger Ida Bobach til længere pause

| Nyheder 2017

Landsholdsløberen og langdistanceverdensmesteren fra 2015 Ida Bobach kan desværre ikke være med, når resten af landsholdet løber VM i Estland om en god måned.

Den skade hun pådrog sig på mellemdistancen ved World Cup-runden Finland lørdag, har vist sig at være en brækket knogle i venstre fod, der betyder at resten af sæsonen er overstået for hendes vedkommende.

- Det skete mod slutningen af banen, så jeg blev ved at med at løbe, men da jeg kom til målstregen føltes det rigtig slemt. Jeg er både frustreret og ked af det. Jeg har brugt det seneste halve år på at kæmpe mig tilbage efter skader, og det var så fedt at konkurrere igen. Nu føles det som et slag i ansigtet, skriver Ida Bobach på sin Facebook-profil.


Ida Bobach hentede ellers tidligere på ugen en flot 12. plads i World Cup-sprinten og blev nummer 11 på gårsdagens mellemdistance.

- Det er utroligt ærgeligt for Ida og resten af landsholdet - og vi er kede af det på hendes vegne. Hun kunne have spillet en stor rolle under VM, og nu er vi nødt til at undvære hende. Men vi må også se fremad og gøre alt hvad vi kan for at få et godt VM alligevel, siger sportschef Lars Lindstrøm.