Skip to main content

Naturløb Bornholm

| Administrator | Nyheder 2016

850 elever løb og fandt vej i Rønne Plantage

Fremmødet var stort, da Viking Atletik indbød til Naturløb i Rønne Plantage, lige ved Bornholm lufthavn. Der var dog ingen af de deltagende klasser der ankom med fly, men derimod var cykler det mest foretrukne transportmiddel, mens enkelte klasser fra andre dele af øen kom i bus. Til Naturløbet, der havde et samlet deltagerantal på lidt over 850 elever, var der inviteret klasser fra 3.- til 7. klassetrin.

På mangepostløbet blev der uddelt klassepræmier til 5 klasser – én pr. årgang, og selvom nogle af posterne stod godt gemt inde i terrænet, og det ikke var alle der havde fornemmelse af, hvor løbsområdet sluttede, så havde alle elever en god tur og fandt mange poster.

På sprintbanen blev der også gået til stålet, hvor nogle elever løb den næsten 900 meter lange bane hele 6 gange! Enkelte elever fik klemt tiden ned i nærheden af 3 minutter, hvilket må siges at være ganske godt løbet.

Alt i alt var det endnu et skønt Naturløb på Bornholm, hvor også efterårssolen bliver ved med at stråle over løbsserien.

Naturløbet arrangeres af klubber under Dansk Orienterings-Forbund i samarbejde med Aktiv Året Rundt, og er støttet af Nordea-fonden.