Skip to main content

Fuld gang i sommerkurserne

| Administrator | Nyheder 2016

Der bliver løbet, grinet og hygget på de mange sommerkurser, som ungdomsløbere fra alle kredse er en del af i denne uge

Traditionen tro er den første uge af skolernes sommerferie også lig med kursustid for landets mange ungdomsløbere. I år er ingen undtagelse, så i løbet af ugen er langt over hundrede glade, unge løbere på tur i enten ind- eller udland.

Sydkredsens U1-gruppe er eksempelvis i Ulfborg og prøver kræfter med både urfuglereservatet og kalkgruberne i det midtjyske. Nordkredsens yngste spæner rundt i de nordligste terræner herhjemme med udgangspunkt i Ålbæk, mens Østkredsens U1'ere er draget mod øst for at løbe sprint i Gudhjem og det traditionsrige Høker-løb i de bornholmske terræner.

De lidt ældre U2'ere tilbringer for alle tre kredses vedkommende ugen i Sverige. Sydløberne har base i den skånske by Osby, mens Øst'erne er kørt længere mod nord til Eksjö, hvor de udover at løbe om den samlede sejr i en sommerlejr-cup også får tid til at quizbattle.

Juniorerne må til gengæld vente lidt på deres fælles sommerlejr. Den er i år henlagt til til det nordlige Polen i den sidste uge af sommerferien.

Fælles for alle sommerlejrene er, at de kun bliver til noget fordi omkring 50 frivillige bruger en uge af deres sommerferie og en masse planlægningstid forinden på at skabe en god tur for de mange løbere.

Den nemmeste måde at få et indblik i de mange smil og træninger er at besøge U-grupperne på Facebook.

Herunder er links til nogle af dem.

https://www.facebook.com/U1Gruppen
https://www.facebook.com/U2Gruppen/
https://www.facebook.com/groups/sydu1