Skip to main content

Låge nr 8: Fynsk Sprint Cup

| Administrator | Nyheder 2015

Den 28. og 29. maj 2016 afholder de fynske orienteringsklubber for sjette år i træk Fynsk Sprint Cup

Løberne kan se frem imod en sjov og intensiv weekend med fire sprintløb på to dage.
 
Første og anden afdeling finder sted i Glamsbjerg, som er Vestfyns uddannelsescentrum med både folkeskoler, efterskoler og gymnasium. Disse instutioner gør byen til et interessant sprintområde. Området grænser op til Krengerup, hvor DM Ultralang blev afgjort i 2010, men det er ikke tidligere anvendt til sprintorientering.
 
Tredje og fjerde afdelinger afholdes i købstaden Assens med den lokale stafet- og sprintstafetverdensmester Emma Klingenberg som banelægger. Dette sprintområde, som også er jomfrueligt, er meget varieret og består af en gammel bykerne, nyere boligkomplekser og et kuperet park- og skovområde.
 
Søndagens første afdeling fungerer som Jysk-Fynsk Mesterskab og er desuden World Ranking Event.
 
Her er en kommentar fra banelæggeren: "Jeg er vokset op få kilometer fra Assens og kender derfor byen rigtigt godt. Mit mål er at lægge varierede, udfordrende og sjove baner, hvor du som løber kommer til at opleve det bedste, min hjemegn har at byde på."
 
Til Fynsk Sprint Cup kan du forvente nye spændende sprintområder, sjove baner og hyggelig stemning på stævnepladsen. Vi byder unge og gamle, motionister og eliteløbere velkomne, og glæder os til at se dig og dine klubkammerater.
 
De fynske orienteringsklubber
  
Indsendt af Emma Klingenberg / Faaborg OK