Skip to main content

DM MTBO

| Administrator | Nyheder 2015

Kampen om den eftertragtede DIF-guldmedalje i MTBO afvikles d. 8. og 9. august.

Samtidig med at alles øjne er rettet mod Skotland og vores landsholds kollegaer i fod-o, som høster guldmedaljer på stribe, vil OK Øst i den kommende Weekend være vært ved årets danske mesterskaber i MTBO som afvikles i Hvalsø Skovene. Lørdag køres der langdistance og søndag afholdes der stafet.
Langdistance lørdag:

Der er lagt op til hård konkurrence i de fleste af klasserne, hvor stort set alle favoritterne er til start.
Som altid er Masters-herreklasserne rigtig store og konkurrencen bliver ikke mindre efter at vore svenske naboer er begyndt at tage til de danske løb.

I H21 kommer det formentlig til at blive en kamp mellem landsholdets 3 unge ryttere Andreas Bergmann, Rasmus Folino og Rasmus Søgaard, men rutinerede kræfter som come-backer Allan Jensen og landstræneren Lasse Brun Pedersen vil helt sikkert give de 3 unge rytter kamp til stregen om medaljerne.
Sidste års vinder Rasmus Søgaard føler at kroppen er ved at være på toppen og klar til VM, hvilket starter blot 10 dage efter DM, og han er nok tørstig efter at forsvare sin status som dansk mester.

Hos Damerne er der ingen tvivl om, at fraværet af Nina Hoffmann ændrer en del på konkurrencen. Nina, som er forsvarede mester, styrtede i Tjekkiet for 5 uger siden og brækkede sit kraveben, og fokus for hende har sidenhen været at blive klar til VM, så DM-titlen bliver nok en kamp mellem Camilla Søgaard og Cæcilie Christoffersen, men outsideren Anke Dannowski har i foråret vist rigtig gode takter og må forventes også at kunne kæmpe med om guldet.

Stafet søndag:
Startlisterne til DM stafet er endnu ikke offentliggjort så det er svært at sige hvordan holdopstillingen bliver, men det kan jo nok forventes at FIF Hillerød, som sidste år vandt
H21, igen stiller hold. De får sikkert konkurrence fra Allerød OK og OK Pan, men mon ikke også Horsens igen stiller et familiehold som på en god dag kan kæmpe med om metal?

I D21 er der nok ikke den store tvivl om at OK Øst løber med en sejr, men hvem de får af konkurrenter er svært at spå om.

Under alle omstændigheder er der lagt op til kamp i alle klasserne og et forhåbentligt godt udfordrende DM.

http://okoest.dk/ai1ec_event/8725/?instance_id=5928