Skip to main content

11. og 13. plads til Pigerne til MTBO WC

| Administrator | Nyheder 2015

Masser af mudder efter en våd og regnfuld nat.

Lørdagens mellemdistance bød på masser af mudder efter en våd og regnfuld nat. Skoven blev teknisk svær at køre i og satte store udfordringer til den enkelte rytter.

Rasmus stillede til start trods udfordringer med træthed i kroppen og kørte en veldisponeret løb, med en enkelt fejl samt at han, ligesom nogle af de andre rytter, blev fanget af en kortfejl. Rasmus endte med en 24. plads – ikke tilfredsstillende, men godkendt underomstændighederne.

Pigerne viste igen gode takter med en 11. og 13. plads. Nina havde en del problemer med mudderet der pakkede hendes hjul, hvilket kostede tid, men fik vidst gode takter på de stræk hvor mudderet ikke var en udfordring, samtidig med at hun også mistede tid på før nævnte kortfejl. Cæcilie kørte et veldisponeret løb og holdte planen, der var lagt med landstræner Lasse Brun Pedersen.

Søndag står den på mix-stafet, hvor mindst én af de tre rytter skal være en kvindelig rytter, hvorfor det må forventes at det danske hold er oppe i mod stærkere hold, i det Danmark stiller med 2 piger. Nina kører første tur, Rasmus anden tur og Cæcilie tredje og sidste tur. Til trods for den hårde modstand vil det være god træning for de 3 rytter mod dette års mål – VM i Tjekkiet.

Se resultater mm på arrangørens hjemmeside.

http://www.mtbo.hu/wc2015.php/result