Skip to main content

Gode danske præstationer på MTBO WC første dag.

| Administrator | Nyheder 2015

Dagens udfordring var langdistance med fællesstart. Skoven var generelt hurtig, der var ikke de store krav til orienteringen, men til gengæld skulle der trædes til på de store faste stier.

Rasmus Søgaard har den sidste tid døjet med træthed, men i dag følte han sig klar inden starten. Dog måtte han efter blot 10 min. konstatere, at der ikke var meget energi i kroppen, og han måtte derfor udgå.

Både Cæcilie Christoffersen og Nina Hoffmann kørte et fornuftigt løb og holdt sig til planen under deres løb. Cæcilie har de sidste par år vist fremskridt og gode takter. Hun kørte sig i dagens fællesstart ind på en absolut godkendt 14. plads – hendes bedste hidtil. Det skal blive spændende, at følge hende fremadrettet. Landsholdets grand old lady, Nina, blev nr. 9 og viste, at hun stadig har det i sig, til trods for at hun kunne køre master klassen på 3. år.

I morgen står den på mellemdistance. Målpladsen er samme sted som i dag, men det forventes at en anden del af skoven anvendes. Det skal blive spændende at følge de tre.

ME
1. Jussi Laurila - 86.29
2. Anton Foliforov - 86.33
3. Kevin Haselsberger - 87.31

WE
1. Emily Benham - 77.47
2. Ingrid Stengard - 78.29
3. Svetlana Poverina - 79.41
9. Nina Hoffmann - 84.42
14. Cæcilie Rueløkke Christoffersen - 88.12

Live resultater for mellemdistancen og alle dagens resultater kan findes på arrangørenes hjemmeside.

http://www.mtbo.hu/wc2015.php/result