Skip to main content

Interesseret i MTBO-landsholdet?

| Administrator | Nyheder 2014

I 2015 har MTBO-landsholdet fået ny struktur med tidligere verdensmester Lasse Brun Pedersen som ny landstræner og Johan MacLassen som holdleder.

Danmark har siden 2007 ikke deltaget i et internationalt mesterskab uden at tage medalje, og det er da også forhåbningerne at vi med Lasse ved roret kan fastholde denne statistik. En landstræner er dog ikke nok, for det er i sidste ende rytterne der skal lave resultaterne i kraft af engagement og målrettet træning.

Elitesatsningen er et tilbud til de ryttere der er klar til i 2015 at arbejde seriøst og målrettet med træning, både fysisk og O-teknisk, med den målsætning at blive blandt de bedste på den internationale MTBO-scene.

Landsholdet vil hjælpe dig med værktøjer til at blive en bedre rytter, men træningen for at blive den bedste er du i sidste ende selv ansvarlig for, da den primært vil ske hjemme i det daglige.

Sæsonen 2015 byder på både et EM i Portugal, et VM i Tjekkiet og en World Cup i Ungarn, samt et antal træningssamlinger i relevante terræner.

Vi stiller ikke noget krav til at du skal have en bestemt cykel, men vi forventer at du holder den i konkurrenceklar stand 365 dage om året og tilegner dig et vist kendskab til grundlæggende vedligeholdelse og reparation, da du selv skal kunne afhjælpe eventuelle defekter.

Som noget nyt vil der fra sæsonen 2015 blive afholdt internationale mesterskaber i ungdomsklasserne, hvorfor vi fra landsholdets side naturligvis har grebet bolden og oprettet en U17 gruppe i tillæg til de allerede eksisterende junior- og senior grupper.

Der vil således i 2015 være følgende hold på landsholdet

Seniorgruppen (H/D21-) årgang -1994
Juniorgruppen (H/D-20) årgang 1995-1998
U17 gruppen (H/D-17) årgang 1998-

Er du klar til at give den gas i 2015 og årene fremover skal du rekvirere en blanket hos Johan (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), udfylde den og sende den til Lasse (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og Johan inden d. 30. november.