Skip to main content

MTBO World Cup i Sverige

| Administrator | Nyheder 2014

Holdet til årets 2. runde af MTBO World Cup'en er udtaget. World Cup'en afvikles i perioden 17.-20. juli, altså i forkant af O-ringen.

Årets anden internationale opgave bliver World Cup i Sverige, med tre individuelle løb i form af mellem, sprint og langdistance i weekenden op til O-ringen.

Damerne stiller med fuldt hold, dog så kører Malene ikke mellemdistance. Der er også vigtige ranglistepoint på spil, som tæller til startplacering til VM og her er både Camilla og Nina i orange gruppe (nr. 11-20), men det er tæt, så der er både chance for at rykke op i rød gruppe (nr. 1-10) og helt ryge ud af top 20.

Dameholdet:
Camilla Søgaard, Horsens OK
Nina Hoffmann, OK FROS
Caroline Konring, Søllerød OK
Cæcilie Christoffersen, OK Øst Birkerød
Malene Telyakevych, OK Øst Birkerød
Caroline Ryge Carlsen, OK Øst Birkerød

Hos herrerne er der en debutant, i det 25-årige Rasmus Folino er kommet med efter nogle fine løb i Søhøjlandet i starten af juni.
Som hos damerne er der vigtige ranglistepoint på spil og specielt Rasmus Søgaard vil have mulighed for at køre sig op i top 20.

Herreholdet:
Rasmus Søgaard, Horsens OK
Andreas Bergmann, Allerød OK
Rasmus Lau Petersen, Allerød OK
Michael Sommer, OK Øst Birkerød
Johan MacLassen, OK Pan Århus
Rasmus Folino Nielsen, FIF Hillerød Orientering

Det er samtidig sidste chance for at vise sig frem i forhold til en VM udtagelse. VM finder sted i Polen 23.-31. august. VM holdet udtages umiddelbart efter løbene i Sverige.

http://oringen.se/english/mtboworldcup.4007.html