Skip to main content

Historisk TRIMTEX Cup sejr til Amager OK

| Administrator | Nyheder 2014

Og endnu et flot løb af Rasmus Djurhuus

Næppe mange havde umiddelbart forestillet sig, at unge Amager OK skulle opnå en delsejr i TRIMTEX Cup. Men for deltagerne i årets påskeløb er overraskelsen over at Anne Edenbrandt kunne komme helt til tops måske mindre. Svenske Anna har en fortid i Lunds OK og blev nr. to ved påskeløbene i år. Og på stræktiderne kan man se, at det er en ganske sikker orienterer, der altså både tog 100 points i dagens TRIMTEX Cup afdeling og vandt SM-guld. Alle tiders for den unge og meget aktive hovedstadsklub at kunne tiltrække en så dygtig løber, som forhåbentlig kan være god inspiration for de øvrige medlemmer af klubben. Ane Linde havde et antal tidstab og endte 6:11 efter Anna. Lea Reime var 4 poster fra mål foran Ane, men et bom på tredjesidste post sendte hende på tredjepladsen.

I herreklassen var der helt som ventet ingen over og ingen ved siden af Rasmus Djurhuus, der vandt med 9½ minut foran Ulrik Nielsen, der dog kunne glæde sig over et sjællandsmesterskab. De øvrige SM-medaljer gik til rutinerede løbere med Michael Sørensen på sølvpladsen og Carsten Jørgensen på bronzepladsen.

I mangel af konkurrenter i sin egen klasse havde Rasmus væddet med Thor Nørskov om hvem af de to, der ville få bedst kilometertid. Ved det efterfølgende interview måtte Thor sande, at der var 7 sekunder per kilometer op til Rasmus.

Og dermed er ranglisteweekenden slut. FIF Hillerød Orientering stod endnu en gang for nogle meget velarrangerede løb med fine stævnepladser og gode kort og baner. Selv vejrguderne var med arrangørerne. Netop da ungdoms- og ranglistepræmierne var uddelt startede en svag støvregn, mens de ældre klasser fik udleveret deres SM-medaljer af Østkredsudvalgets formand Torben Seir. Men først da deltagerne var vel tilbage i deres biler åbnedes himlens sluser over Nordsjælland.

Uddrag fra resultatlisten

D21
1. Anna Edenbrandt Amager OK 1:31:06
2. Ane Linde OK Pan Århus 1:37:17 +6:11
3. Lea Reime Farum OK 1:39:29 +8:23

H21
1. Rasmus Djurhuus OK Pan Århus 1:40:50
2. Ulrik Nielsen Søllerød OK 1:50:25 +9:35
3. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:50:56 +10:06
4. Thomas Nipen IL Tyrving 1:54:11 +13:21
5. Carsten Jørgensen Tisvilde Hegn OK 1:56:23 +15:33

http://www.fiforientering.dk/arrangementer/forarsorientering-2014.html