Skip to main content

Masha Semak, Farum OK årets leder i Furesø Kommune

| Administrator | Nyheder 2013

Årets træner i dansk orientering 2012 nu også hædret lokalt

Fra Farum OKs hjemmeside:

Ved hædringen af årets mestre bliver "Årets Lederpris" også uddelt.

I år var det Masha, der meget velfortjent fik prisen for sin dygtighed, engagement og positive væsen.

Læs hele indstillingen her:

"Masha Semak blev for ca. seks år siden ansat som træner i Farum OK. Ud over den ugentlige tekniktræning for klubbens voksne og børn, skulle Masha også deltage i klubbens elitegruppe som aktiv løber.

Masha tilhører selv dameeliten inden for vores sport, og hun har adskillige DM medaljer i sin samling.

Masha udfører et arbejde, som går langt ud over det, som hun er blevet ansat til. Hun brænder virkelig for at få stablet en god og stabil ungdomsafdeling på benene, og finder hele tiden på nye tiltag, som vi kan tilbyde vores ungdomsløbere.

Masha er altid sød, positiv og hjælpsom - der er vist endnu ikke nogen, som har set Masha vred eller skælde ud. Ud over den træning, som hun er ansat til at lave, stiller Masha altid op, når Farum OK står for det ene eller det andet arrangement. Hun har taget initiativ til at arrangere adskillige mini-træningslejre for klubbens ungdomsløbere. Desuden har hun som frivillig deltaget som træner på kredsplan ved træningsture for de 13-14-årige.

Sideløbende har Masha desuden taget alle de trænerkurser, som hun har kunnet komme i nærheden af og er netop blevet diplomtræner i DIF-regi.

Seneste tiltag fra Mashas side er endnu en ugentlig træning for vores ungdomsløbere. Masha var til et foredrag, som kommunen arrangerede om, hvordan foreningerne fastholder de unge. En af ideerne var, at der skal være mere end én ugentlig træning. Den ide tog Masha op med det samme, og afholder nu sammen med en af klubbens ældre ungdomsløbere endnu en sjov og lærerig træning. Den nye træning blev straks en succes blandt de yngre ungdomsløbere.

Jeg er meget imponeret over, så langt Masha er kommet i den tid, hvor hun har været træner i Farum OK. Fra i starten at være stille og forsigtig har Masha gennem årene udviklet sig til at være hende med de sjove, gode og udfordrende træninger, og som også er med på noget fis og ballade. De gode træninger har de seneste år resulteret i, at to af vores naboklubber er koblet på Farum OK’s tekniske træning, hvor der altid er stor ros til Masha for hendes krævende og sjove påfund.

Jeg ved, at hele Farum OK vil være stolte, hvis Masha får lederprisen. Uanset er vi dog alle stolte af Masha, som sidste år blev "Årets Træner" i Dansk Orienterings-Forbund."

Stort Til Lykke til Masha!