Skip to main content

Drømmer du om at komme på landsholdet?

| Administrator | Nyheder 2013

Nyt tilbud til alle talenter fra årgang 98 og 99. I samarbejde med DOFs venner afvikles åben U16 samling d. 6-8/12 på HNIE

Igennem efterhånden mange år har DOF's venner hvert år givet 8-10 unge talenter i alderen 15-16 år mulighed for at komme til udlandet, enten på en tur kun for de udvalgte, eller på tur sammen med DOFs landshold. Denne støtte har DOF været utrolig glad for, og vi er derfor nu ekstra glade for at kunne give mange flere unge talenter chancen for at prøve kræfter med landsholdsorientering.

I weekenden d. 6-8/12 arrangerer DOF's venner og U16 landsholdet en åben U-16 samling for alle interesserede løbere fra årgang 98 og 99. Formålet med samlingen er at inspirere og motivere deltagerne til at give sig i kast med eliteorientering.
Samlingen vil indeholde både udfordrende træninger, spændende oplæg om eliteorientering og træning, samt en masse sjove sociale aktiviteter. Ligeledes vil både U18-, U20- og seniorlandsholdene komme forbi og give løberne sparring, tips og råd om god orienteringsteknik. Måske er det dig der bliver skygget af Emma Klingenberg, Signe Søes eller Søren Bobach?

Indbydelse og information om samlingen her findes her:
http://elite.do-f.dk/elite/Pdf/DOFs-venner-samling-2013.pdf

Dansk Orienterings-Forbund og landsholdene i særdeleshed, er meget glade for den opbakning DOF's venner igennem mange år har ydet dansk orientering, og vil gerne opfordre til at man støtter foreningens virke. Mere information om DOF's venner findes nedenfor, eller via nedenstående link.

Information om DOF's Venner:
DOF's Venner er en forening af orienteringsløbere, som gennem deres kontingent yder økonomisk støtte til at give specielt yngre løbere mulighed for at dygtiggøre sig og udvikle deres talent, samt stimulere og inspirere til øget indsats.
Endvidere kan der ydes støtte til etablerede løbere med det formål at øge muligheden for en ekstra indsats i forberedelserne til større internationale konkurrencer.

Foreningen er uafhængig af Dansk Orienterings-Forbund.

http://venner.do-f.dk/