Skip to main content

DM for hold er afgjort

| Administrator | Nyheder 2013

OK Pan Århus blev en overbevisende vinder af COWI-ligaen 2013

Mange deltagere og gode løbere er en god vej til et danmarksmesterskab for hold.
Med sine 89 deltagere og mange gode placeringer levede OK Pan op til begge dele. Nr 2 blev Tisvilde Hegn OK og nr 3 FIF Hillerød Orientering. Herudover deltog OK Gorm, Silkeborg OK og OK Snab.
Nye og gode kort, gode baner, et herligt vejr og en nærmest ideel stævneplads dybt inde i Frøslev plantage dannede rammer om en dejlig dag både for danmarksmesterskabet og de efterfølgende åbne baner.

"Jeg er glad for at det lykkedes for os at skabe et godt stævne. Vi er en lille klub, og må trække hårdt på alle vores ressourcer for at få et sådant arrangement til at fungere" siger formanden for AAIG Orientering. "Og uden hjælp fra Aabenraa Kommune, Naturstyrelsen, sponsorer og ikke mindst stævnekontrol og banekontrol fra vores naboklub HTF, ville vi ikke kunne løfte opgaven".

Frøslev Plantages sydlige del er hovedsageligt gamle granbevoksede indlandsklitter med områder af egekrat, fyr, bøgeskov, småsøer og åbne indlandsklitter. Området er let gennemløbeligt, men terræn og baner gav mange orienteringstekniske udfordringer.

Finn Hove / AAIG Orientering

http://aaig.dk/orientering/Arrangementer/2013/DMforhold2992013.aspx